DE SMULHOEK AMSTERDAM

DE SMULHOEK AMSTERDAM Lekker smullen!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 344 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Smulhoek Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 20:52 een paar keer zonder salade besteld mmar toch erbij gedaan
3 mei 2022 om 23:06 Eten is altijd lekker. Bezorgtijd 75 min! Duurde te lang.
3 mei 2022 om 8:15 Eten was lekker maar bezorging duurde 1.5 uur.
28 mrt 2022 om 20:09 heerlijk en snell
22 mrt 2022 om 0:18 op de kapsalon was de salade gelegd.had dit liever apart gezien.was tevens wat aan de late kant
14 mrt 2022 om 15:38 het eten is prima en wordt ook heel netjes ingepakt. De bezorgtijd vind ik wat lang. 45 minuten nadat ik het besteld had
22 feb 2022 om 12:32 het eten was smakelijk, maar de bezorgtijd was erg lang als je bedenkt dat de snackbar hier om de hoek zit. Helaas zijn we zelf niet goed ter been, anders hadden we het zelf kunnen halen
14 feb 2022 om 20:21 Eten was goed warm en netjes bezorgd
24 nov 2021 om 20:38 Patat is heerlijk knapperig, kaassoufle en berenhap zijn ook prima. Dit keer ook een broodje doner kip geprobeerd, deze smaakte niet bijzonder. Doner bestel ik volgende keer elders. Verder uiterst tevreden.
5 nov 2021 om 20:43 Er zaten haren in de pizza de pizza was zo droog dat het uit elkaar viel we hadden 2 flessen gehaald van ander halve liter maar kregen 2 halve liter flessen de patat was opzich wel oké maar wel veel te droog te lang gebakken
23 okt 2021 om 14:51 Lekkere knapperige patat, prima worst en kaassoufle.
25 apr 2021 om 12:14 Ik woon om de hoek.