DE SMULHOEK AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 365 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Smulhoek Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 13:57 Bij volg je bestelling stond 54 min! Kijk ik 20 min later staat hij op 51 min. Héél lang gewacht. Het erg was nog wel dat het helemaal niet lekker en koud was, vlees was ondefinëerbaar. Smulhoek: hou het gewoon bij snacks, zoals jullie begonnen zijn!
21 nov 2022 om 21:05 Food is always good - but the delivery is so long! we are living 4 streets aways from this location and we still waited for over more then 90 minutes
22 okt 2022 om 20:20 Goed
12 okt 2022 om 20:28 Eten was goed maar bestelling was niet compleet. Broodjes voor kroketten ontbraken zelfs de kaassouflees waren er niet bij. Treurig na lang wachten en niet alles ontvangen. Tip: goed lezen wat er besteld wordt
1 okt 2022 om 19:56 Top
4 sep 2022 om 0:53 Top geen opmerkingen
3 sep 2022 om 6:47 Eten altijd top... er is altijd 1 probleem bij jullie er mist altijd iets en moet altijd terug als wij ons eten laten bezorgen willen ze de deur niet uit.. ik moet altijd terug.. ook zijn jullie nooit bereikbaar werk hieraan.
22 aug 2022 om 19:06 Waardeloos anderhalf uur gewacht op alles en dan is het nog koud ook
18 aug 2022 om 21:36 Een tevreden klant
12 aug 2022 om 5:56 Voor het eerst bij De Smulhoek besteld. Meestal bestellen we bij Dellamore maar die is wegens vakantie gesloten. Zeker voor herhaling vatbaar en ze zijn over het algemeen goedkoper dan Dellamore. Dus, het wordt de volgende keer weer De Smulhoek.
10 aug 2022 om 20:14 Kip beetje slap...
5 aug 2022 om 20:19 Lekker eten en snelle bezorging